Nationale Haringtest

Nationale Haringtest

Voor de 2e keer in successie gaan we op zoek naar de visspecialisten met de beste haring in hun provincie.  

Nationale Haringtest 2019
Ook dit jaar wordt de Nationale Haringtest weer georganiseerd. Dit is een wedstrijd voor alle visspecialisten, zowel uit de gevestigde als de ambulante handel. De wedstrijd bestaat uit twee ronden. In ronde één bepalen de consumenten per provincie via een online stemtool de finalisten. In ronde twee wordt bij de finalisten in samenwerking met een ISO-gecertificeerd onderzoeksbureau een heel uitgebreide enquête afgenomen. Ook hier is niet een vakjury, maar een consumentenpanel aan zet.

Een belangrijk uitganspunt bij deze keuring is dat er door de gekozen testmethode voor alle finalisten een gelijk speelveld is. De visspecialist met het hoogste gemiddelde cijfer mag zichzelf provincie-winnaar van de Nationale Haringtest 2019 noemen en kan vele positieve lokale publiciteit genereren. De Nationale Haringtest is een initiatief van de Vereniging van Nederlandse Visspecialisten en de Centrale Vereniging voor de Ambulante Handel (CVAH).

Wint u dit jaar de titel ‘Lekkerste Haring’ van uw provincie?

Vanaf 1 april t/m 31 mei 2019 kunt u zich online inschrijven voor de Nationale Haringtest. De inschrijving voor deelname kost per winkel/verkoopwagen €195,- excl. BTW. Voor extra wagens of winkels wordt er een tarief van €95,- gerekend. Hierna worden uw gegevens in de online stemtool toegevoegd, krijgt u promotiemateriaal voor in en rondom uw verkooppunt én ontvangt u het rapport met de cijfers en opmerkingen gegeven door uw klanten. 

Planning

  • Inschrijving voor deelname: 1 april t/m 31 mei 2019
  • 1stemronde: 12 t/m 30 juni 2019
  • Bekendmaking finalisten: 1week juli 2019
  • 2ronde beoordelingen finalisten: Augustus 2019
  • Bekendmaking provinciewinnaars: 7 oktober 2019 op de Visbeurs Spakenburg

Op de hoogte blijven?
Wilt u op de hoogte blijven van de test, heeft u vragen, of wilt u uw proef of beoordelingsmomentje delen? Volg de Nationale Haringtest dan op facebook via www.facebook.com/nationaleharingtest of via Instagram @nationale_haring_test_official of neem contact op met info@vankarel.nl

 

 

 

*lt;script*gt; !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '810701249328348'); fbq('track', 'PageView'); *lt;/script*gt; *lt;noscript*gt; *lt;img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=810701249328348&ev=PageView &noscript=1"/*gt; *lt;/noscript*gt;

    Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details