Meest gestelde vragen door genomineerden

Meest gestelde vragen door genomineerden

U bent een visspecialist en heeft vragen over de test. Op deze pagina vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat uw vraag hier nog niet tussen, neem dan via de contactgegevens onderaan deze pagina contact op met de organisatie.

1. Hoe kan ik meedoen aan de Nationale Haringtest?

De Nationale Haringtest werkt op basis van vooraanmelding. De deelnemende visspecialisten kunnen zich tussen 1 april en 31 mei 2019 aanmelden via www.nationaleharingtest.nl

2. Wie kunnen deelnemen aan de Nationale Haringtest 2019?

Alle visspecialisten in Nederland, zowel winkeliers als ambulante handelaren, mogen deelnemen aan de Nationale Haringtest 2019. Visspecialisten met meerdere winkelvestigingen of verkoopwagens melden zich per vestiging apart aan.

3. Kan een visspecialist in meer provincies deelnemen?

Een ambulante visspecialist die met zijn wagen in meerdere provincies staat, kan slechts in één provincie mee strijden. Vooraf moet hij daarom aangeven in welke provincie hij kans wil maken op de titel. Wel worden de stemmen van al zijn standplaatsen bij elkaar opgeteld in het eindklassement.

4. Hoe kan ik zien wie er genomineerd zijn?

Alle deelnemende visspecialisten vindt u straks op de pagina Genomineerden.

5. Wat moet ik doen als ik er niet tussen sta?

Alleen visspecialisten die zich vooraf hebben aangemeld voor de wedstrijd staan in dit overzicht. Doet u mee aan de Nationale Haringtest en staat u er niet tussen, stuur dan een e-mail naar info@vankarel.nl.

6. Hoe kan ik zien hoeveel stemmen ik heb ontvangen?

Na het publiceren van de 1e tussenstand verschijnt de pagina Tussenstand. Deze wordt een aantal maal vernieuwd.

7. Wanneer kan men stemmen?

Deze stemperiode duurt van 12 tot en met 30 juni 2019.

8. Hoe worden de winnaars bepaald?

De wedstrijd bestaat uit twee rondes. In de eerste ronde stemmen consumenten via deze online stemtool. De stemperiode duurt van 12 tot en met 30 juni 2019. Op basis van het aantal en hoogte van de uitgebrachte stemmen wordt er een top 6 per provincie bepaald. De top 6 per provincie zal bestaan uit visspecialisen met de meeste stemmen (3x) en de beste gemiddelde beoordeling (3x).

De consumenten geven rapportcijfers van 1 tot 10 voor smaak, uiterlijk en prijs-kwaliteit. Tevens wordt hen gevraagd om in een paar regels te omschrijven wat zij van het product vinden. Het gemiddelde cijfer van de drie categorieën is het eindcijfer. De provinciefinalisten worden begin juli bekend gemaakt.

De tweede ronde bestaat uit een beoordeling i.s.m. met een ISO-gecertificeerd onderzoeksbureau een veel uitgebreidere enquête afgenomen. Dit zal gebeuren in de zomer. Per provincie zal de visspecialist met het hoogste gemiddelde cijfer zichzelf provinciewinnaar van de Nationale Haringtest mogen noemen.

In alle gevallen van discussie waarin de spelregels niet voorzien, beslist de organisatie (samenwerking van de Vereniging van Nederlandse Visspecialisten en de Centrale Vereniging voor de Ambulante Handel (CVAH).

9. Wat kan ik als deelnemende visspecialist winnen?

Iedere deelnemende visspecialist ontvangt na de eerste ronde een rapport met de cijfers per categorie, het eindcijfer, een overzicht van de opmerkingen van de consumenten én een beknopt marketingadvies. De top 6 per provincie ontvangen een oorkonde met vermelding van het resultaat in de provincie. De winnaar van de Nationale Haringtest mag zijn haring de lekkerste haring van zijn/haar provincie noemen en ontvangt een oorkonde!

10. Wat kan ik doen om veel stemmen te krijgen?

Iedere deelnemer krijgt een promotiepakket. Ook zijn er extra materialen beschikbaar gemaakt om facultatief te bestellen via www.visspecialisten.nl/promotiematerialen/
Daarnaast bent u vrij om eigen acties op te zetten om zo veel mogelijk aandacht en pr te creëren voor uw beoordelingen. 

11. Zijn er algemene voorwaarden van toepassing?

De spelregels en logogebruik voor de Nationale Haringtest zijn te vinden op deze website: www.visspecialisten.nl/nationaleharingtest

Staat uw vraag er niet tussen?

Kijk voor meer informatie op www.visspecialisten.nl/nationaleharingtest of neem contact op met de Vereniging van Nederlandse Visspecialisten. Dit kan via telefoonnummer 033 – 495 30 96 of per e-mail info@vankarel.nl.

*lt;script*gt; !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '810701249328348'); fbq('track', 'PageView'); *lt;/script*gt; *lt;noscript*gt; *lt;img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=810701249328348&ev=PageView &noscript=1"/*gt; *lt;/noscript*gt;

    Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details