Vragen van stemmers

Vragen van stemmers

Het kan zijn dat u als stemmer vragen heeft over de test of over het stemmen zelf. Op deze pagina vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat uw vraag hier niet tussen? Dan vindt u onderaan de gegevens van de organisatie, zodat u uw vraag kunt stellen.

1. Wie kunnen deelnemen aan de Nationale Haringtest 2019?

Alle visspecialisten in Nederland, zowel winkeliers als ambulante handelaren, mogen deelnemen aan de Nationale Haringtest 2019. Visspecialisten met meerdere winkelvestigingen of verkoopwagens melden zich per vestiging apart aan.

2. Kan een visspecialist in meer provincies deelnemen?

Een ambulante visspecialist die met zijn wagen in meerdere provincies staat, kan slechts in één provincie mee strijden. Vooraf moet hij daarom aangeven in welke provincie hij kans wil maken op de titel. Wel worden de stemmen van al zijn standplaatsen bij elkaar opgeteld in het eindklassement.

3. Hoe kan ik zien wie er genomineerd zijn?

Alle deelnemers vindt u straks op de pagina genomineerden. Daar kunt u uw stem uitbrengen.

4. Wat moet ik doen als mijn visspecialist er niet tussen staat?

Alleen visspecialisten die meedoen aan de wedstrijd staan in dit overzicht. Mocht uw visspecialist meedoen aan de Nationale Haringtest en er niet tussen staan, meld dit dan bij uw visspecialist.

5. Wat moet ik doen als ik mijn stem niet kan uitbrengen door een foutmelding?

  • Postcodeproblemen: Nieuwe postcodes worden niet altijd herkend
  • Vaker stemmen: U kunt één keer uw stem uitbrengen.
  • E-mailadres niet herkend: Het systeem ziet sommige domeinen waaronder @inbox.com als oneigenlijke e-mailadressen ook wel 'wegwerp e-mailadressen' genoemd. De herkomst en echtheid van dergelijke e-mailadressen kan niet worden geverifieerd en dus kan er helaas niet mee gestemd worden.
  • Problemen met mobiele site: Mocht het voorkomen dat het niet lukt om via de mobiele website te stemmen, dan zit rechtsboven op de mobiele website een button waarmee u naar de normale website gaat. U kunt dan op de normale website alsnog stemmen.
  • Geen stembevestiging ontvangen: Controleer uw spambox/ongewenste berichten of vraag de e-mailbevestiging opnieuw aan via deze link.

Staat uw probleem er niet bij of blijven de problemen zich voordoen? Stuur dan een mail naar info@vankarel.nl.

6. Wanneer kan ik stemmen?

De 1e stemperiode duurt van 12 tot en met 30 juni 2019.

7. Hoe kan ik zien hoeveel stemmen mijn visspecialist heeft ontvangen?

Er verschijnt na het bekendmaken van de 1e tussenstand een pagina "Tussenstand" op deze website. Deze wordt een aantal maal vernieuwd.

8. Hoe worden de winnaars bepaald?

De wedstrijd bestaat uit twee rondes. In de eerste ronde stemmen consumenten via deze online stemtool. De stemperiode duurt van 12 tot en met 30 juni 2019. Op basis van het aantal stemmen wordt er een top 6 per provincie bepaald. De top 6 per provincie zal bestaan uit visspecialisten met de meeste stemmen (3x) en de beste gemiddelde beoordeling (3x).

De consumenten geven rapportcijfers van 1 tot 10 voor smaak, uiterlijk en prijs-kwaliteit. Tevens wordt hen gevraagd om in een paar regels te omschrijven wat zij van het product vinden. Het gemiddelde cijfer van de drie categorieën is het eindcijfer. De provinciefinalisten worden begin juli bekend gemaakt.

De tweede ronde bestaat uit een beoordeling i.s.m. met een ISO-gecertificeerd onderzoeksbureau een veel uitgebreidere enquête afgenomen. Dit zal gebeuren in de zomer. Per provincie zal de visspecialist met het hoogste gemiddelde cijfer zichzelf provinciewinnaar van de Nationale Haringtest mogen noemen.

*lt;script*gt; !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '810701249328348'); fbq('track', 'PageView'); *lt;/script*gt; *lt;noscript*gt; *lt;img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=810701249328348&ev=PageView &noscript=1"/*gt; *lt;/noscript*gt;

    Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details